amadou_sow_1

Amadou Sow, senegalilainen taiteilija, pääsi taiteen maailmaan jo koulupoikana. Aamuisin, kun äiti luuli lähettävänsä Amadoun kouluun, poika livahti opinahjon sijaan läheiseen galleriaan salaa seuraamaan taiteilijoiden työskentelyä. Myöhemmin Amadoun ollessa jälleen kerran karkumatkallaan galleriassa, kokeneet taiteilijat antoivat hänelle pensselin ja taulupohjan. Amadou alkoi maalata. Kerta toisensa jälkeen taiteilijat hylkäsivät pojan teokset. Sinnikkäästi Amadou kuitenkin maalasi galleriassa päivittäin. Ensimmäisen viikon jälkeen taiteilijat osoittivat hyväksyntänsä hänen teoksilleen ja siitä alkoi Amadoun tarina taiteilijana. Vaikka maalausten aiheet keskittyvätkin Amadoun kotimaan Senegalin kauniiseen kulttuuriin ja maisemiin, on taiteilija matkustellut muuallakin ja asunut muun muassa Kap Verdellä. Euroopassakin Amadoun töitä on nähty Italiassa ja Sloveniassa.

Maalaukset ovat myytävänä. Maalaukset ovat kooltaan 65x54 cm ja 61x50 ja hinnat vaihtelevat 80€ - 150€. Halutessasi ostaa jonkun Amadou Sow taulun ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

amadou_sow_2

© Amadou Sow

amadou_sow_3

© Amadou Sow

amadou_sow_4

© Amadou Sow

amadou_sow_5

Amadou Sow maalaukset ovat myytävänä. Maalaukset ovat kooltaan 65x54 cm ja 61x50 ja hinnat vaihtelevat 80€ - 150€. Halutessasi ostaa jonkun Amadou Sow taulun ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  18.9.2010