Suomen paviljongi suuri musta suu ammottaa jälleen tyhjyyttään Venetsian biennaalissa mutta FRAME ei ihmettele asiaa
Suomen paviljongin suuri musta ovensuu ammottaa jälleen auki Venetsian 60.biennaalissa 2024 mutta FRAMEssa ei ihmetellä asiaa, mitäs tuosta?
 
Moni puolinen kansantaiteilija , taitaja taiteilijanimeltään Sanna Hunaja olisi ollut paras vaihtohto edustamaan Suomea Venetsian biennaalissa 2024 sillä hän olisi riittänyt itsenään tayttämään Suomen paviljongin gamourilla ja taiteellisella loistolla. Kuvassa Sanna Hunaja yhden valmistamansa body to body taiteen toteutuksen kanssa. Käsityöstä vastasivat kiinalaiset halpatyömestarit. Taide syntyy ajatuksista, kauniista ajatuksista kertoi Sanna hunaja
Frame hei ihanks totta te mokasitte? Ihan pikku vinkki. Monipuolinen kansantaiteilijatar, taitajatar iänikuinen taiteilijanimeltään Sanna Hunaja olisi ollut paras vaihtoehto edustamaan Suomea Venetsian 60. biennaalissa 2024 sillä hän olisi riittänyt itsenään tayttämään Suomen paviljongin glamourilla ja taiteellisella loistolla näpsimällä selfieitä Sannan Hunajan instaan. Kuvassa taiteilijatar Sanna Hunaja yhden valmistamansa body to body teoksen, näköistaiteen hienon toteutuksen kanssa. Ukkelin käsityöstä vastasivat kiinalaiset halpatyömestarit. Taide syntyy ajatuksista, kauniista ajatuksista kertoi Sanna Hunaja. Mun teos Ukkeli ei ole niin nuorekas kuin sen Windows95man Teemu Keisterin Ukkeli. Ukkelit kikkeliskokkelis mutta hei onhan Teemu Keisteri sentään Euroviisuehdokas hohdokas. Mun Ukkeli on kumiUkkeli mutta söpö. Hei mä olisin paras tanssityttö Teemu Keisterin Windows95man esityksen lavalle siihen esityspaikan etureunaan Euroviisuissa. Mä olen etuoikeutettu eturiviin silläkin lavalla
 
Mää mää mä Sanna Hunaja teon itsekin taidevaikuttajatar patsaan itsestäni voikaa oonkin ihan ykkönen taitelijatar-oletettu. Tää on samaan kumiukko taideUkkeli sarjaa. Näitä kestää Kiinassa teettää eikä maksa paljon
Mää mää mä Sanna Hunaja tein itsekin taidevaikuttajatar patsaan itsestäni vaikka oonkin ihan ykkönen taitelijatar-oletettu (kuva yllä). Kysynpä vaan sulta Saksikäsi-Sanna, eikö ole hienot leikkaukset? Tää on mun veto samaan kumiukko taideUkkeli sarjaa. Näitä kestää Kiinassa teettää eikä maksa paljon. Tolla mun omalla älyllä, ei AI keinoälyllä tuunatulla silikonijytkyllä pääsis Euroviisuihin jos Käärijä tekis sille musan ja Windows 95 man pomppis tanssityttönä mun esiintymislavalla. Viddu mä oon hyvä.
Te ette tiedäkkään mutta tässä mä treenasin taiteentekoa Näsijärven rannalla kun mä en siis vielä ollut taiteilijatar-oletettu. Mä huusin korkealta ja kovaa kun se puu oli niin kova puu mun jalkojenvälissä. Se puu on nyt mun teos Anna Puu mutta en myy sitä edes aatteesta ja vaatteita mulla jo on
Te ette tiedäkkään mutta tässä mä treenasin taiteentekoa Näsijärven rannalla kun mä en siis vielä ollut taiteilijatar-oletettu. Mä huusin kuin seireeni korkealta ja kovaa kun se puunoksa oli niin kova luu mun jalkovälissä. Se puu on nyt mun taideteos Sanna Puu mutta en myy sitä edes aatteesta ja vaatteita mulla jo on. Se on mun oma elinvoimaPuu.
Frame ei tuu Fame ilman Sanna Hunajaa. Samppanjasosialisti voittaa aina, nääs nääs!
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.

 

Taideraati ehdottaa presidentti MArtti Ahtisaaren muistomerkiksi
Taideraati ehdottaa presidentti Martti Ahtisaaren muistomerkiksi "Martin suuret aikaansaavat kädet veistosta" Muistomerkkiluonnos istutettu ajateltuun paikkaan Hietaniemen hautausmaan rannassa. Toteutuksesta vastaisi "tuntematon transvaletaiteilijatar oletettu"
Martti on muistopatsaansa ansainnut. Ehdotus on valmiiksi suunniteltu ja teknisiä toteuttamismahdollisuuksia on muutama esim. kevyesti kesät talvet tuulessa heiluva Ilmapallotekniikka tai paikallaanpysyvä lasikuituveistos.
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.

 

Rosa Vagina Dentata Profumata
Rosa Vagina Dentata Profumata
"Vittu Haisee hyvältä" sanoo pyllynnuuhkijatar, entinen Vihreiden kansanedustajatar CIS-nainen Rosa Meriläinen ja niinhän se onkin silloin kun Vittu ei haise nyrkynvihreälle pahalle saati pilaantuneelle sillille. Vittu ne vitun bakteerit, vittu haisee, HAISEE. Mutta sillekin vitunhajulle on haistelijansa kertovat koiranleuat Eduskunnan kuppilassa salakapakasa.
Rosa Vittu haisee hyvältä
Rosa Vittu haisee hyvältä
Paitsi vitunhaistattelijatar on Rosa Halitosis Meriloinen myös kunnostautunut paskanheittäjätär. Paskanheitot paskankeitot Vihreiden kansanedustajattarena on heitetty mutta Tehtaankadulla Putten putiikin edustalla Rosan paska lentää kuin ikivihreä ajatus.
Pyllykirjan taideraati myöntää ihailemalleen Rosa Halitosis Meriloiselle vuoden sontaluukku kunniamaininnan ajankohtaisesta ja kantaaottavasta paskanheittopersromanssista Tehtaankadulla. Rosa kertoo tähdänneensä koiranpaskapommin keskelle Putten otsaa, jonne hän sielunsa silmin näki källin osuvan. Rosa kiittää Puttea suomalilaisen performanssitaiteen kehittämisestä antamalla hyvän aiheen heittää paskaa aidan yli. Paska paskasta, silmä silmästä, vittu vitusta jne. Pyllykirjan sontaluukku kunniamainintaan kuuluu myös mahdollisuus Rosalle tulla vetämään kunnon henkoset Pyllykirjan sontaluukun Jam FuckStuff krapulapierusta, tervetuloa Kappeliin hajulle. Paskan turahduksen päästävä Humalan teatterin maallikkojäsen Jam FuckStuff on Jumalan Teatterin tuntematon ihailijatar. Tilaisuudessa voi ottaa selfiet, verratonta Insta ja Facebook kuvaa.
Samaan aikaan toisaalla Rosa Meriläisen kakkaprotesti poiki erikoisen tutkintapyynnön, vastaus tuli nyt poliisilta – ”Liitän sen CV:seeni ja kehystän seinälle”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ab5f5d25-5f02-4477-b6cd-e7ab21ae6c5f
Rosa Meriläisen roiskeläppä on museoitu, milloin Rosan paskanyytti pääsee museoon
https://www.ruutu.fi/video/3114984
tässä olisi molonmittaa mittatikussa
tässä olisi molonmittaa mittatikussa. Isompaa ei kannata yrittää työntää hameen alle ja pienempi ei tunnu missään. Terkkuja Rosa.
Täältä Rosan hameen alta lähtee semmoinen onka että ryssäkin pyörtyy Mykrainassa vai oliks ne Fuckrainassa
Oletko nähnyt Benny neidin kylvyssä
Oletko nähnyt Benny neidin kylvyssä
Aiheesta ja sen vierestä kirjoitteli Pyllykirjan vanha tuttu Transneiti Jam FuckStuff, kuva yllä, joka on ihana kuin Rosa Meriloinen.
Jam ja Rosa ne yhteensoppii huomenna viedään ne maistelusoppiin. Jam ja Rosa kuin kaksi vittua!

 

Helsinki Pride 2022 kiinnostavat huorahaalarit
Helsinki Pride 2022 kiinnostavat huorahaalarit
Pyllykirjan "Loisto Vittu Design" esittää malliston Kesä 2022. Kuumassa Helsingin kesässä 2022 erinomaiset huorahaalarit bongattiin Helsinki Pride marssilla. Tästä design asusta ennustetaan kuumaa kesämuotia etenkin teinityttöjen keskuudessa samoin kuin kaikkien muidenkin seksuaalisen moninaisuuden kirjavaan joukkoon kuuluvien keskuudessa. Pyllykirja suosittelee eikä maksa paljon. Voit tuunata itse vanhat farkkusi tähän päivään, lisäät vain LOISTO VITTU logon tai kirjoitat tussilla LOISTO VITTU tekstin haluamaasi paikkaan tai paljaalle iholle pimpsanposkeen
Huorahaalarit juuri sinulle
Huorahaalarit juuri sinulle
Eikun tuunaamaan huippumuotia ihan itse senkin höpönassut pikkulutkat. Aatteleppa ite. Voit uusiokäyttää vanhat housusi ja merkitä ne LOISTO VITTU tekstillä tai logolla. Helppoa kuin sormettaminen sanoi naapurin flicka. Hei Boomer tämä ei ole sinun asusi eikä se myöskään häiritse simua.
Trans-Rokkikukko Ossi OsPorno, tunnettu kemikaale on lopettanut douppaamisen. Nyt riittää virkistykseksi että näkee teinejä huorahaalareissa. Pride muotimaailman uutiset kertoo tyhjäntoimittaja Jam FuckStuff Loisto Vittu Desing
Ankka ja Tuksu
Ankka ja Tuksu © Jam FuckStuff
Yllänäkyvässä kuvassa jonka on ottanut paparazzi © Jam FuckStuff näkyy kuva taulusta taidemaalari Kaj S. tulevasta juhlanäyttelystä 2022 Galleria Brondassa. Taulu on kuvaajansa mukaan saanut innoituksensa kuuluisasta aiheesta Leda ja joutsen. Taidemaalari Kaj S. on loihtinut aiheesta muunnelman Tuksu ja Ankka. Niin muuttavat somevaikuttajat taidetta ja taide somevaikuttajia kuten kuvasta voi päätellä. TaideAnkka on päässyt hajulle kuuluisasta Tuksun mustasta aukosta. Ankka ei ole mikään Ankkalammen Rampa Ankka. Tuksun salainen tavara, madonreikä vetää puoleensa kaikkea liian lähelle joutunutta, syystä tai toisesta. Ankka soutaa ja huopaa Tuksun madonreiän imussa, mennäkö vai tullako. Pyllykirjan kaikkien taiteiden maisteri Aina Ilona suosittelee taulun hankintaa hintaan mihin hyvänsä. Sijoitus kasvaa kokoa ja korkoa kuin molo Tuksun kukkarossa lupaa Aina Ilona.
Suomalaiset innostuivat yli 30 vuotta sitten, kun Kaj Stenvall toi maalauksiinsa ankka­hahmon, mutta media ja kollegat käänsivät selkänsä: Nyt taiteilija kertoo, mikä häntä ankoissa kiehtoo https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008487397.html
Galleria Bronda https://www.myhelsinki.fi/fi/n%C3%A4e-ja-koe/n%C3%A4ht%C3%A4vyydet/galleria-bronda
Zeus ja Leda - Vintage
Zeus ja Leda - Vintage
Kansallisgallerian Leda ja Joutsen tekijä François Dupré
https://www.kansallisgalleria.fi/fi/object/387320