joulupukki
Joulupukki raiskauspuuhissa. Haluan seksiä sanoi Joulupukki ohikulkijalle.

Joulupukki tunsi palleissaan pakottavaa tarvetta seksiin. Vanha kuoma kävi yllättäen ulkoilmaravintolan edessä käsiksi punatukkaiseen neitokaiseen ja alkoi raiskata neitoa hämmästyneen uteliaiden illastajien silmien alla. "We are only performing Rape" huusi joulupukki vastaukseksi kyselijälle joka äimisteli tapahtunutta. Pökkästyään neitoa joulupukki tempaisi kortsun irti ja nakkasi sen yhden ulkoilmaravintolan valmiiksikatetun pöydän keittolautaselle. Partakönsikäs hävisi paikalta yhtä yllättäen kuin oli ilmestynytkin. Tapahtuneesta aktista hyvin tyytyväisen oloinen neitokainenkin hävisi paikalta kuin pieru Saharaan. Poliisi ei ehtinyt paikalle. Lue koko juttu ».

Kaupungilla kiertävien huhujen mukaan julkisen pikapanon suorittivat Edward ja Diana Lontoosta. He eivät olleet koskaan aikaisemmin tavanneet toisiaan. Internetin dogging sivustoilla sitäkin useammin. Huomattuaan että kumpikin oli ostanut lomamatkan Helsinkiin ja vieläpä samaksi viikonlopuksi he päättivät toteuttaa joka doggaajan unelmapanon. Edward Wales ja Diana Spencer ovat siis englantilaisia doggaajia. Dogging on suosittu seuraseksihupi Englannissa. Perehdy paremmin engelsmannien ja Ladyjen seksileikkeihin Dogging go » Shocking DOGGING go »

Ettei vaan olisi Joulupukki asialla. Seksinukkerakastaja askarruttaa poliisia Australiassa HS lue lisää » 

Lähetä SirppiNarttu postikortti ilmaiseksi. Valitse kuva ja klikkaa lähetä kortti painiketta

pukki   sirppinarttu
 Hameen alta kutitteleva ihana könsikäs on  SirppiNartun Joulupukki


SirppiNarttu & Kuviteltujen Kuvien Kone esittää "Joulupukki" sarjasta PopPorn 2008 kierrätystaide kollaaseja julkaistuista mediatiedostoista. Kerro mielipiteesi Joulupukin paluu taideteoksesta »  Julkaistu 16 heinäkuu 2008. Lähetä viesti SirppiNartulle. Tue SirppiNartun taiteellista toimintaa ja/tai osta verkkotaideteoksesta valokuva vedos Taiteilijatar SirppiNarttu syntyi 1988 Tukholmassa Ruotsissa jossa hän asuu ja työskentelee. 16.7.2008