martti_ahtisaari
Martti Ahtisaari juhli oululaisten kanssa vapautuneesti.Kuva: YLE / Erno Serkosalmi www.yle.fi

YLEn Iltauutisissa 20.3.09 Presidentti Martti Ahtisaari esitti toivomuksen koskien hänen persoonansa ja henkilönsä tulevaa muistamista ja kunnioittamista eri tavoin. Ajatus lensi myös patsashankkeeseen. SirppiNarttu tarjoaa apunsa tässäkin asiassa. Onhan Martti iso poika jota mahdolliset tulevat patsashankkeet askarruttavat jo etukäteen. Iltauutiset Martti Ahtisaari juhli oulussa Kaleva lue lisää »

Monilla arvostetuilla arvonimillä ja tunnustuksilla (myös Nobelilla) palkittu Martti Ahtisaari voi liittää meriittilistalleen nyt myös Viikon Valopää -tittelin. Suomen kuvalehti lue lisää »
Martti Ahtisaari
http://suomenkuvalehti.fi/

No eipä tässä vielä kaikki. SirppiNarttu tuunasi luonnoksen muistopatsaaksi Martti Ahtisaaren muistolle. Siis tulevaa käyttöä varten Marttihan on vielä keskuudessamme. Miehellä jollä on monta lempinimeä Mahtisaari Ahterijaarli Sahtivaari on oltava myös kunnon patsas aikanaan. Mitäpäs sitä muistomerkkihommaa jättämään kaikenmaailman vesikupeissa kivipalloja pyörittävien nikkarien tehtäväksi kuten Marttikin asian ilmaisi. SirppiNartun luonnoksen Martti Ahtisaaren muistolle löydät allaolevan kuvan, kuvassa Tarja Halonen ja Martti Ahtisaari, alta viemällä osoitteimen kuvan päälle. Patsasluonnos on tehty parkitusta siannahasta ja täytteenä on käytetty liminkalaista kirnuvoita ja mäyräkoira Lapin Kulta keskiolutta. Muistopatsasehdotuksen suunnittelija lupaa patsaan pitävän kuosinsa myös lämpimänä suvipäivänä. Aika makee patsas ehdotus vai mitä?

halonen ahtisaari

Katso myös SirppiNartun aikaisemmat pimppaukset klikkaa »

Lähetä SirppiNarttu postikortti ilmaiseksi. Valitse kuva ja klikkaa lähetä kortti painiketta

sirppinarttu
SirppiNarttu & Kuviteltujen Kuvien Kone esittää taideteoksen "Patsas Martti Ahtisaarelle" sarjasta PopPorn 2009 kierrätystaide kollaaseja julkaistuista mediatiedostoista. Kerro mielipiteesi Patsas Martti Ahtisaarelle taideteoksesta » Julkaistu 21 maaliskuuta 2009. Lähetä viesti SirppiNartulle, Tue SirppiNartun taiteellista toimintaa ja/tai osta verkkotaideteoksesta valokuva vedos. Taiteilijatar SirppiNarttu syntyi 1988 Tukholmassa Ruotsissa jossa hän asuu ja työskentelee. 11.8.2008